Cinema per a estudiants
CatalÓ Espanyol AnglŔs

 CatalÓ     Espanyol      AnglŔs

Agrega'ns: Facebook

NotÝcies

Grandma. Grans temes tractats en clau de comŔdia


MitjÓ de comunicaciˇ:

Paul Weitz és d'aquests directors que a poc a poc van forjant-se un renom en el món del cinema. Sense abandonar la comèdia però allunyant-se de la vacuïtat d'American Pie, Grandma ens sorprèn per ser una aposta sincera, intel·ligent i madura.

Elle és una reconeguda poetessa que acaba de trencar amb la seva núvia. El seu caràcter aspre, rebel i alhora no exempt d'un gran sentit de l'humor la manté allunyada dels estereotips socials. Quan Sage la seva néta adolescent, es presenta a casa seva per demanar-li diners perquè necessita avortar, ella no dubta en ajudar-la. Àvia i néta iniciaran un recorregut per les amistats o ex parelles d'Elle per tal de reunir la quantitat que Sage necessita. Les diferents situacions que s'aniran originant amb cadascun dels personatges ens aniran descobrint el passat de la protagonista i la seva excèntrica però divertida personalitat.

La estressada mare de Sage no té temps per a la seva filla, així que la noia assistirà perplexa a les provocacions i desafiaments que la seva àvia va sembrant per allà on passa, al mateix temps que la complicitat i l'afecte entre elles dues anirà creixent.

Grandma planteja temes tan interessants com la relació entre mares i filles o nétes i àvies, l'avortament amb la conseqüent resposta masculina, l'acceptació del lesbianisme i el retrobament amb antigues relacions.

Seria injust no destacar el gran repartiment i principalment la magnífica actuació de Lily Tomlin en qui recau tota la conducció de la història. Encara que en les últimes escenes la seva extravagant personalitat perd una mica de força, això no treu que pugui ser una futura candidata al Oscar.

 

VEURE TRÀILER

 

Textos: Núria Farré. facebook@cinemaperaestudiants.cat

Si vols aportar la teva opinió, pots fer-ho a través del nostre enllaç de Facebook (al començament de la pàgina)

COM UTILITZAR LA NOSTRA P└GINA

Amb el suport de:
Ajuntament de Matarˇ. Educaciˇ Ajuntament de Sabadell. Educaciˇ Ajuntament de Terrassa. Educaciˇ
ColĚlaboren:
Cinemes Imperial. Sabadell CÝrcol Cat˛lic. Badalona Cinemes Girona La CalÓndria Cinema. El Masnou Casal Nova Alianša. Matarˇ Cinema Catalunya. Terrassa CÝrcol cat˛lic. Vilanova i la Geltr˙ Cineclub Sabadell
Centre de Recursos Pedag˛gics. Matarˇ Centre de Recursos Pedag˛gics. Baix Maresme Centre de Recursos Pedag˛gics. Badalona
Qui som Privacitat Envia aquesta pÓgina a un amic/ga Contacta amb nosaltres