Cinema per a estudiants
Català Espanyol Anglès

 Català     Espanyol      Anglès

Agrega'ns: Facebook

Notícies

FILL DE CAÍN, UN EXEMPLE DE BON CINEMA FET AL NOSTRE PAÍS


Mitjà de comunicació:

David Solans debuta al cinema amb la pel·lícula Fill de Caín, una producció espanyola que s'estrena ara. Malgrat la seva joventut, l'actor fa creïble un personatge difícil que ha de transmetre molts sentiments amb molt poques paraules. En aquesta entrevista David ens explica la seva experiència.

ENTREVISTA A DAVID SOLANS, PROTAGONISTA DE LA PEL·LÍCULA FILL DE CAÍN

 

Si pensem en algunes de les pel·lícules que s'han projectat darrerament, potser puguem afirmar que el cinema espanyol, i el català en particular, està a l'alçada del d'altres països. Fill de Caín en seria un exemple.

Crec que és una d'aquestes pel·lícules que no poden deixar indiferent. Als que han estat pares i han tingut un fill difícil, salvant les distàncies, perquè se sentiran reconeguts amb els sentiments de culpa, contradiccions i desorientació que experimenten els pares del film. Els que no han viscut aquesta situació perquè assistiran a un thriller psicològic on, una família aparentment envejable, ha d'assimilar que la maldat i perversió s'han infiltrat en la seva vida.

Situació no desitjable però que serveix per mostrar uns personatges complexos enfrontats a una concatenació d'esdeveniments inesperats que els farà dubtar d'ells mateixos. Quan sembla que, per fi, hi ha una explicació lògica a unes conductes malicioses i un culpable a qui responsabilitzar, es produirà un inesperat i intel·ligent gir que aconseguirà malbaratar tota conclusió racional.

La vilesa, el pur caprici, el maquiavel·lisme i la manipulació rebuscada dels éssers estimats, seran els grans triomfadors que habitaran una ànima malalta obsessionada pels escacs i que sabrà moure amb subtil mestratge l'última peça del tauler.

VEURE TRÀILER

 

Textos: Núria Farré. facebook@cinemaperaestudiants.cat

Si vols aportar la teva opinió, pots fer-ho a través del nostre enllaç de Facebook (al començament de la pàgina)

 

COM UTILITZAR LA NOSTRA PÀGINA

Amb el suport de:
Ajuntament de Mataró. Educació Ajuntament de Sabadell. Educació Ajuntament de Terrassa. Educació
Col·laboren:
Cinemes Imperial. Sabadell Círcol Catòlic. Badalona Cinemes Girona La Calàndria Cinema. El Masnou Casal Nova Aliança. Mataró Cinema Catalunya. Terrassa Círcol catòlic. Vilanova i la Geltrú Cineclub Sabadell
Centre de Recursos Pedagògics. Mataró Centre de Recursos Pedagògics. Baix Maresme Centre de Recursos Pedagògics. Badalona
Qui som Privacitat Envia aquesta pàgina a un amic/ga Contacta amb nosaltres