Cinema per a estudiants
Català Espanyol Anglès

 Català     Espanyol      Anglès

Agrega'ns: Facebook

Notícies

En un altre país. Tres personatges diferents en una única actriu


Mitjà de comunicació:

Sempre resulta arriscat resumir l'argument d'una pel·lícula que, cercant la innovació, no segueix l'estructura clàssica de presentació, nus i desenllaç i on el relat no és lineal.

Una jove i la seva mare es refugien al port de Mohang (Corea del Sud) fugint dels problemes econòmics. Per omplir les hores de tedi que li esperen, la filla decideix escriure un guió cinematogràfic: tres dones que travessen per situacions molt diverses van a passar uns dies a aquest poble de la costa.

Les tres es diran Anne i estaran interpretades per Isabelle Huppert. La primera serà una coneguda directora de cinema segura de si mateixa i ferma en les seves decisions. La segona encarnarà una dona casada que va a reunir-se amb el seu amant, un director de cinema coreà; la seva personalitat serà dubitativa i una mica insegura. La tercera representarà una dona rica a qui el marit ha abandonat; se sent desorientada i va buscant respostes als seus dubtes. Així doncs, les tres viuen situacions diferents en contextos semblants i es van creuant amb els mateixos personatges.

Es repetiran diàlegs, escenes, motius, però sempre hi haurà un matís que els diferenciï i un joc subtil que els relacioni. Sota una aparença de diàlegs beneits, s'amaga una habilitat per plasmar la recerca de trobades fortuïtes per tal de no deixar-se atrapar per la soledat. Com a conclusió: una visió desencantada de les relacions humanes principalment les amoroses.

Isabelle Huppert serà qui ens guiarà a través d'aquest difícil joc de miralls amb una actuació elogiable, tot i que en algunes escenes es troba a faltar una matisació més precisa en la caracterització de cada dona.

Pel·lícula de ritme lent i amb poc nervi argumental que, de ben segur, com tot el que se surt del comú, tindrà els seus defensors i els seus detractors.

VEURE TRÀILER

 

Textos: Núria Farré. facebook@cinemaperaestudiants.cat

Si vols aportar la teva opinió, pots fer-ho a través del nostre enllaç de Facebook (al començament de la pàgina)

 

COM UTILITZAR LA NOSTRA PÀGINA

Amb el suport de:
Ajuntament de Mataró. Educació Ajuntament de Sabadell. Educació Ajuntament de Terrassa. Educació
Col·laboren:
Cinemes Imperial. Sabadell Círcol Catòlic. Badalona Cinemes Girona La Calàndria Cinema. El Masnou Casal Nova Aliança. Mataró Cinema Catalunya. Terrassa Círcol catòlic. Vilanova i la Geltrú Cineclub Sabadell
Centre de Recursos Pedagògics. Mataró Centre de Recursos Pedagògics. Baix Maresme Centre de Recursos Pedagògics. Badalona
Qui som Privacitat Envia aquesta pàgina a un amic/ga Contacta amb nosaltres