Cinema per a estudiants
Català Espanyol Anglès

 Català     Espanyol      Anglès

Agrega'ns: Facebook

Notícies

Destí Marràqueix: una història de reconciliació entre un pare i el seu fill


Mitjà de comunicació:

Caroline Link, directora també del film En un lloc d'Àfrica​​, torna a aquest continent per explicar-nos una història de reconciliació entre un pare i el seu fill adolescent. Durant tota la pel·lícula, el paisatge serà un altre protagonista, que encisarà l'espectador amb els seus colors, formes, exotisme i sensualitat.

Ben és un jove de 17 anys que se sent abandonat pels seus pares. Els dos viuen de l'art i els seus constants viatges no els permeten passar amb el seu fill tot el temps que ell necessita. Quan acaba el curs escolar viatja a Marràqueix on Heinrich, el seu pare, està participant en un festival de teatre. La incomunicació entre pare i fill porta Ben a endinsar-se en aquesta laberíntica ciutat a la recerca de noves sensacions. Coneixerà Karima, de qui s'enamora i la qual acompanya fins al seu poble perdut a l'Atles. Després, Ben continuarà el seu viatge per bells paratges, únics testimonis i companys en aquesta recerca ansiosa de si mateix. El seu pare, preocupat en no tenir notícies del seu fill, es veu obligat a deixar la companyia teatral per, amb les poques pistes que té sobre el seu possible parador, anar a buscar-lo.

Serà a partir de la trobada entre ells que la relació s'anirà estrenyent. Heinrich anirà abandonant el seu món còmode i despullant-se de la seva vanitat per anar acceptant els valors i costums del seu fill. Ben, per la seva part, que li salvarà la vida al pare, vencerà els seus ressentiments per acabar acceptant les raons dels seus progenitors.

Destí Marràqueix no és només un bonic recorregut pels costums i els pobles d'aquest país del Magrib, sinó també una manera elegant de presentar-nos el procés cap a la maduresa i el coneixement de si mateix d'un adolescent que lluita per trobar el seu lloc al món.

VEURE TRÀILER

 

Textos: Núria Farré. facebook@cinemaperaestudiants.cat

Si vols aportar la teva opinió, pots fer-ho a través del nostre enllaç de Facebook (al començament de la pàgina)

COM UTILITZAR LA NOSTRA PÀGINA

Amb el suport de:
Ajuntament de Mataró. Educació Ajuntament de Sabadell. Educació Ajuntament de Terrassa. Educació
Col·laboren:
Cinemes Imperial. Sabadell Círcol Catòlic. Badalona Cinemes Girona La Calàndria Cinema. El Masnou Casal Nova Aliança. Mataró Cinema Catalunya. Terrassa Círcol catòlic. Vilanova i la Geltrú Cineclub Sabadell
Centre de Recursos Pedagògics. Mataró Centre de Recursos Pedagògics. Baix Maresme Centre de Recursos Pedagògics. Badalona
Qui som Privacitat Envia aquesta pàgina a un amic/ga Contacta amb nosaltres