Cinema per a estudiants
CatalÓ Espanyol AnglŔs

 CatalÓ     Espanyol      AnglŔs

Agrega'ns: Facebook

NotÝcies

BŔsties del sud salvatge


MitjÓ de comunicaciˇ:

Film independent i amb un ajustat pressupost el mèrit del qual resideix més en la qualitat de les imatges, l'actuació dels personatges i l'originalitat del conjunt que en la seva coherència temàtica, atès que el fil narratiu es perd en alguns moments i l'espectador pot quedar amb la impressió de no saber ben bé què ens vol dir el director. Però això no sembla preocupar a Benh Zeitin. Ell mateix ha dit: "vull omplir la meva vida i les meves pel·lícules de persones aventureres, valentes i amb bon cor. Tant se val si és un caos i tot es descontrola. Invento una realitat i la poblo de persones". El resultat: un conte en un univers alternatiu, una comunitat insòlita que viu en un lloc insòlit.

L'escenari real es localitza a Louisiana, en una zona pantanosa dels meandres del Mississippí. En mig d'aquesta naturalesa salvatge, de frondosos boscos, i apartats de la civilització per un dic, viu un grup de gent sense cap govern ni contacte amb el món exterior. Entre ells hi ha la petita protagonista, que ha de sobreviure sola en aquest medi hostil, amb un pare despreocupat per al qual la vida es redueix a eludir qualsevol responsabilitat.

Però una gran tempesta juntament amb una pujada de les temperatures trencarà l'ordre d'aquest univers. Tot es tornarà amenaçant: una gran inundació negarà tot el territori, unes criatures prehistòriques que s'han descongelat amb el desglaç amenaçaran la vida dels habitants i a més el seu pare caurà malalt. Ella haurà d'acceptar que en aquesta vida no tot encaixa i que un sol desajust pot trencar tot l'equilibri. Per si sola haurà de reinventar-se per tornar a reconciliar-se amb la naturalesa i superar totes les pors que li sobrevenen amb la catàstrofe.

Pel·lícula una mica desigual on la primera part presenta més interès emocional i visual que la segona, però que queda totalment compensada pel gran carisma natural de la petita protagonista i la seva força per tirar endavant.

VEURE TRÀILER

Núria Farré facebook@cinemaperaestudiants.cat

 

COM UTILITZAR LA NOSTRA P└GINA

Amb el suport de:
Ajuntament de Matarˇ. Educaciˇ Ajuntament de Sabadell. Educaciˇ Ajuntament de Terrassa. Educaciˇ
ColĚlaboren:
Cinemes Imperial. Sabadell CÝrcol Cat˛lic. Badalona Cinemes Girona La CalÓndria Cinema. El Masnou Casal Nova Alianša. Matarˇ Cinema Catalunya. Terrassa CÝrcol cat˛lic. Vilanova i la Geltr˙ Cineclub Sabadell
Centre de Recursos Pedag˛gics. Matarˇ Centre de Recursos Pedag˛gics. Baix Maresme Centre de Recursos Pedag˛gics. Badalona
Qui som Privacitat Envia aquesta pÓgina a un amic/ga Contacta amb nosaltres